9 Haziran 2018 Cumartesi

2018 Cumhurbaşkanı Adaylarına Açık Mektup



















Siyasileri hep beraber canlı yayında görmeyi özledik!
Türkiye'nin hepinizi bir arada dinleyecek zamanı var.

Vergilerimizi, desteklerimizi ve bağışlarımızı bir kaç ay boyunca ülkeyi karış karış koşarak, ayrı ayrı bağırıp, kendi seslerinizi kısarak, sokaklarımıza masalarınızı ve bayraklarınızı açıp asmadan evvel, gelin herkes gibi, eskideki gibi; gerek devletin kanalında, gerekse özel kanalların işbirliği ve desteğiyle aynı gün, aynı saatte düşüncelerinizi toptan yayınlayın.

Elbetteki hepimizin gün içerisinde bin bir türlü meşguliyeti var, fakat hep bir ağızdan deseniz ki "Şu gün şu saatte bütün kanallarda ve İnternet'ten hep beraber yayında olacağız" diye, inanın böyle bir şeye hem hepimizin sabrı, merakı, heyecanı, hem de hepimizin yeterli zamanı olduğunu da göreceksiniz.

İsterseniz saatlerce, isterseniz günlerce konuşun. Fakat yeter ki diğer medeni ülkelerdeki gibi yanyana ve karşılıklı konuşun, müsâde edin Türkiye hepimizin bir arada olduğunu tekrar bir görsün, anımsasın...

Sırayla, saygıyla ve itinayla iletişim kurun milletinizle. Gün aşırı moderatörlerinizi de biz seçelim, neleri konuşmanızı istediğinizi de biz belirleyelim. İzin verin ve her şeyden önce lütfen bize sorun konuları. Artık çağımız da teknolojimiz de, halkça yeterliliğimiz de tüm bunlara imkan sağlıyor.

Aynı şeyleri, saatlerce ayakta, ayrı tarih ve yerlerde söyleyeceğinize, birkaç saatte tek bir yerde söyleyin, mali bakımdan da herkesçe ve ülkece çok daha verimli olacaktır.

Lütfen yanyana oturun önce birbirinizi dinleyin, sonra bize anlatın yanınızdakilerle ne noktalarda birlik ne noktalarda ayrılık içerisindesiniz, bırakın dermanınız halk olsun, bu şekilde kanıtlayın Türk Milleti'nin bölünemeyeceğini, hiçbir gücün bizi birbirimize düşüremeyeceğini...

Toplu koalisyon olsun demiyoruz fakat hepinizi bir arada görmeyi özledik. Bir arada dinlemeyi özledik. Eskiden devlet büyüklerimiz, kapalı kapılar ardında konuşmadan önce ekran önüne çıkar, önümüzde konuşurlardı. Ne oldu da durdu ve bitti bu?

Hem beraber seçime gidip, rakip belleyip, hem de yüz yüze iki çift laf etmeye tenezzül etmemek olur mu, yakışır mı bizlere?

Ne olur telefonumuza, cevap veremediğimiz numaralardan mesaj göndermeyi bırakın, halkı da alın geçin ekranlara, hepimiz bir arada konuşalım, anlaşalım, uzlaşalım ve Türkiye'nin geleceği için hep birlikte karar verelim.

Hiç yorum yok: